PROGEL 70
POPIS:
Je středně silný a středně čištěný protein vepřového masa, částečně rozpustného . Je dobrý kompromis mezi veškerými komerčními aspekty : barva, vůně , funkčnost a cena. Infact Progel 70 má velmi dobrou cenu vůči konkurenci, hezká velmi světlá béžová tkaninová barva a dobrá vůně, dobře přizpůsobený pro všechny emulgované produkty masa. Progel 70 je většinou tepelně stabilní a zůstává dobře zgelovatělý a strukturovaný během vaření klobás.
FUNKCE:
Jako nahrazovač hubeného masa; 1 dílec Progel 70 svazuje 5 nebo více části vody ; proto je silnější než Promeat 80; dokáže také svázat nějaký tuk během zpracování klobásy.
APLIKACE:
Všechny typy emulgovaných klobás jako párky, pařížáky, boloňský salám, použité jako suchá přísada či jako před gelování ; v suchých kvašených klobásách proto, aby zkrátily zrající čas ; karbanátky, masové karbanátky, nugety, ravioli a pilmini náplně atd.
DÁVKOVÁNÍ:
Nahrazovač masa na konečný výrobek: 1 dílec prášku + 5 dílců vody ; v suché přísadě od 1% do 3% nebo více.
POZNÁMKY:
Dostupné zákazníky přizpůsobitelné balení a štítky.